ezz > kultur.* > kultur.mad+drikke

 #1  
16.10.2004, 15:43
Henning Lund
Vi var i Tyskland den anden dag, Flegård havde en ordentlig moppedreng
af en herregårdsskinke (4,5KG) på tilbud, nu vil jeg gerne om der er
nogen som ligger inde med oplysninger om hvordan man bedst tilbereder
sådan en fætter.
Vi plejer at koge skinke men kan man ikke stege den i ovnen, hvordan gør
man det bedst?
Skal den have lang tid ved svag varme, eller modsat for at få det bedste
resultat?
 #2  
17.10.2004, 16:58
Henning Lund
Henning Lund skrev:

> Vi var i Tyskland den anden dag, Flegård havde en ordentlig moppedreng
> af en herregårdsskinke (4,5KG) på tilbud, nu vil jeg gerne om der er
> nogen som ligger inde med oplysninger om hvordan man bedst tilbereder
> sådan en fætter.
> Vi plejer at koge skinke men kan man ikke stege den i ovnen, hvordan
> gør man det bedst?
> Skal den have lang tid ved svag varme, eller modsat for at få det
> bedste resultat?


Jeg takker mange gange for de fine svar jeg fik, og skulle hilse fra
vores gæster og sige det smagte dejligt.
Lignende emner