ezz > kultur.* > kultur.mad+drikke

 #1  
17.10.2004, 22:59
Christian
Jeg laver ølmarineret og langtidsstegt vildsvinekølle på fredag og mangler
nogle forslag til tilbehør.

Egentlig havde jeg tænkt mig noget i retning af en
kartoffel/selleri/peperrodsmos, kandiserede kastanjer og måske nogle bagte
grønsager. Men det er som om der mangler et syrligt komponent i det hele -
bare at servere asier eller syltede agurker er lidt for kedeligt. Nogle
forslag?

Jeg står også og mangler en idé til en god efterårsagtig forret.

-Christian
 #2  
18.10.2004, 07:09
Margrete Johansen
> Jeg står også og mangler en idé til en god efterårsagtig forret. Rødbede/selleri/æblesalat!

Du river rødbeder, selleri og æbler på råkostjernet.
Bland sammen io en stor skål.
Dress med:
Dijonsennep
Valnøddeolie
Hvidløg
Rød Balsamico
Drys med:
Valnødder/ hakket persille

Du kan jo selv bestemme, hvor meget eddike du vil komme i dressingen.

Margrete
 #3  
18.10.2004, 10:57
Lone Deleuran
Christian wrote:
> Jeg laver ølmarineret og langtidsstegt vildsvinekølle på fredag og mangler
> nogle forslag til tilbehør.


Kan man få din opskrift, jeg kan nemlig kun finde ud af at
rødvinsmarinere vildsvin.

> måske nogle bagte grønsager.


Det smager godt og passer til årstiden, hvis du blander lidt
hasselnødder i de bagte grøntsager.

Men det er som om der mangler et syrligt komponent i det hele -
> bare at servere asier eller syltede agurker er lidt for kedeligt. Nogle
> forslag?


Jeg synes tyttebær er selvskrevne enten friske blandede i de bagte
grøntsager eller syltet ved siden af, men det er måske også lidt for
kedeligt?

> Jeg står også og mangler en idé til en god efterårsagtig forret.

Hvis du ikke bruger svampe eller fløde i hovedretten vil jeg foreslå et
lille stykke ristet brød med flødestuvede svampe.

Lone
Lignende emner