ezz > kultur.* > kultur.mad+drikke

 #1  
26.04.2005, 17:20
Falcon
Jeg har lige købt 1kg dybfrosne rejer, od det jo er i overkanten at
servere hvis man får et par uventede gæster ti aftenkaffe, så vil jeg
lige høre hvordan man hurtigt og bedst muligt optør 2-3 portioner så
de "stadigvæk" smager som friske?
Microovn er vel en dårlig løsning?

mvh Jlund
 #2  
26.04.2005, 17:50
Heidi Bech Petersen
"Falcon" <falcon1> skrev i en meddelelse
news:lqqs
> Jeg har lige købt 1kg dybfrosne rejer, od det jo er i overkanten at
> servere hvis man får et par uventede gæster ti aftenkaffe, så vil jeg
> lige høre hvordan man hurtigt og bedst muligt optør 2-3 portioner så
> de "stadigvæk" smager som friske?
> Microovn er vel en dårlig løsning?
> mvh Jlund


Ja du skal i ikke bruge mikroovnen det bliver ikke godt... Læg dem i lidt
(ikke helt koldt) vand og hvis du lige løsner dem lidt fra hinanden
efterhånden som de tør mere op og så skifter nyt vand, da frost fra rejerne
får vandet til at blive for koldt...så går der kun 15 min. ca.

Mvh Heidi
 #3  
26.04.2005, 19:48
Astrid Lund
On Tue, 26 Apr 2005 17:20:26 +0200, Falcon <falcon1> wrote:

>Jeg har lige købt 1kg dybfrosne rejer, od det jo er i overkanten at
>servere hvis man får et par uventede gæster ti aftenkaffe, så vil jeg
>lige høre hvordan man hurtigt og bedst muligt optør 2-3 portioner så
>de "stadigvæk" smager som friske?
>Microovn er vel en dårlig løsning?


Aldri mikro og reker, nei!

Hell rekene i en sil/dørslag og fyll på med varmt vann fra springen
til de får "slått" seg. La renne av på avispapir. Dette høres kanskje
merkelig ut, men test med noen reker først, så får du se! God
rekeaften :-)
 #4  
28.04.2005, 16:40
Erling Hansen
Falcon <falcon1> wrote:

> Jeg har lige købt 1kg dybfrosne rejer, od det jo er i overkanten at
> servere hvis man får et par uventede gæster ti aftenkaffe, så vil jeg
> lige høre hvordan man hurtigt og bedst muligt optør 2-3 portioner så
> de "stadigvæk" smager som friske?
> Microovn er vel en dårlig løsning?
> mvh Jlund


Jeg lægger den afmålte sjat rejer i en lille frysepose, slår knude på og
lægger den i håndvasken. Lad en tynd, lunken stråle lande på posen og
vend den nu og da. Stop når de er tøede men endnu er kolde.
Mvh
Erling
Lignende emner