ezz > kultur.* > kultur.mad+drikke

 #1  
27.03.2006, 14:25
Søren Beltofte Sørensen
Hej

Jeg er kommet til at købe nogle skovduer - de var på tilbud i Åbyhøj - og
har fundet en interessant opskrift. Men opskriften indeholder også duelever.

Mit spørgsmål er - hvor pokker kan man købe duelever? Skovduerne er renset
for indmad.

Alternativt søger jeg en spændende opskrift, helst med henblik på
grydestegning i rødvin.

Hilsen
Søren
 #2  
27.03.2006, 14:42
Max
Hej Søren

> Mit spørgsmål er - hvor pokker kan man købe duelever? Skovduerne er
> renset for indmad.


Har du ikke en brevduemand boende i nærheden ?

Mvh Max
 #3  
27.03.2006, 15:01
Søren Beltofte Sørensen
"Max" <max_jens> wrote

>> Mit spørgsmål er - hvor pokker kan man købe duelever? Skovduerne er
>> renset for indmad.

> Har du ikke en brevduemand boende i nærheden ?


Nej, desværre. Men måske kan jeg fange et par stykker i uni-parken.. hehe..

// Søren
 #4  
27.03.2006, 17:28
Steen Jakobsen
"Søren Beltofte Sørensen" <soeren_[skod]> skrev i en meddelelse
news:6298
> Hej
> Jeg er kommet til at købe nogle skovduer - de var på tilbud i Åbyhøj - og
> har fundet en interessant opskrift. Men opskriften indeholder også duelever.
> Mit spørgsmål er - hvor pokker kan man købe duelever? Skovduerne er renset
> for indmad.
> Alternativt søger jeg en spændende opskrift, helst med henblik på
> grydestegning i rødvin.


Jeg ved ikke om kyllingelever smager ligesådan, men kan forestille mig at
det ligner. Det fåes i ethvert supermarked.
Vi laver det gerne med lidt risvin eller sherry og ingefær, samt løg og
hvidløg.

Steen.
 #5  
28.03.2006, 12:23
Søren Beltofte Sørensen
"Steen Jakobsen" <noway> wrote

> Vi laver det gerne med lidt risvin eller sherry og ingefær, samt løg og
> hvidløg.


Det lyder som en spændende kombination. Jeg har uheldigvis købt vinen, der
skal serveres til (lidt forkert rækkefølge, jeg ved det), og her taler vi om
en rimelig substantiel italiener, så dit forslag må nok vente til næste
gang.

Hvad siger du til den her:
[..]

// Søren
 #6  
28.03.2006, 15:33
Steen Jakobsen
"Søren Beltofte Sørensen" <soeren_[skod]> skrev i en meddelelse
news:6298
> "Steen Jakobsen" <noway> wrote
> Det lyder som en spændende kombination. Jeg har uheldigvis købt vinen, der
> skal serveres til (lidt forkert rækkefølge, jeg ved det), og her taler vi om
> en rimelig substantiel italiener, så dit forslag må nok vente til næste
> gang.
> Hvad siger du til den her:
> [..]


Det lyder ikke så dårligt.
Jeg skal lige sige at det jeg nævnte med risvin var til kyllingelever, ikke
til duer.

Steen.
 #7  
30.03.2006, 21:00
Jens Beltofte Soerensen
Søren Beltofte Sørensen wrote:
> "Steen Jakobsen" <noway> wrote
> Det lyder som en spændende kombination. Jeg har uheldigvis købt vinen, der
> skal serveres til (lidt forkert rækkefølge, jeg ved det), og her taler vi om
> en rimelig substantiel italiener, så dit forslag må nok vente til næste
> gang.
> Hvad siger du til den her:
> [..]


Lyder da som en meget interessant opskrift. Det glæder jeg mig da meget
til at smage ;-)

Hvad er der for en vin du har købt? Barolo? Chianti? Amarone?

Mvh. Jens
 #8  
30.03.2006, 21:58
Søren Beltofte Sørensen
"Jens Beltofte Soerensen" <beltofteSLET> wrote

> Lyder da som en meget interessant opskrift. Det glæder jeg mig da meget
> til at smage ;-)


Det får du så lov til! ;-)

> Hvad er der for en vin du har købt? Barolo? Chianti? Amarone?


Hmm.. der er flere muligheder. Det bliver en Zi Ronda Amarone 2003 eller
Falesco Oro 2003 (Umbrien). Begge er temmeligt unge, men den specielt den
sidste går for at have alt for meget garvesyre. Optimalt set skal de begge
ligge en håndfuld år mere, men det får de vidst ikke lov til... hehe...

// Søren
Lignende emner