ezz > forbruger

 #1  
05.10.2004, 21:47
Devast8or
Hej med jer,

er der andre der har problemer med Danske Netbank i øjeblikket? Når jeg vil
ind på den får jeg bare en (næsten) tom side, og nede i bunden skriver den
"Line760: Expected '}'
URL:https://netbank.danskebank.dk/html/index.html?site=DBNB".

Det skal siges at det er første gang jeg er inde på den siden jeg har
geninstalleret - det kan at problemet ligger i at jeg har glemt at gøre
noget. Men hvad, mon?

TIA

Devast8or
 #2  
05.10.2004, 21:51
Lone
jeg kan godt komme på danske net bank

"Devast8or" <invalid> skrev i en meddelelse
news:0v71
[..]
 #3  
05.10.2004, 21:53
vmx
"Devast8or" <invalid> skrev i en meddelelse
news:0v71
> Hej med jer,
> er der andre der har problemer med Danske Netbank i øjeblikket? Når jeg vil
> ind på den får jeg bare en (næsten) tom side, og nede i bunden skriver den
> "Line760: Expected '}'
> URL:https://netbank.danskebank.dk/html/index.html?site=DBNB".
> Det skal siges at det er første gang jeg er inde på den siden jeg har
> geninstalleret - det kan at problemet ligger i at jeg har glemt at gøre
> noget. Men hvad, mon?


Har du installeret Java Virtual Machine på din XP styrede
PC-potte ? ( ;-) )

Explorer: Under menupunktet internet-indstillinger, sikkerhed,
Websteder du har tillid til, tilføj følgende:

*.danskenetbank.dk
*.danskebank.dk

R ;-)
 #4  
05.10.2004, 22:11
Devast8or
Lone" <lonekyhl"fjerndette wrote:
> jeg kan godt komme på danske net bank Ok, så er det jo nok hos mig den er gal :)


Devast8or
 #5  
05.10.2004, 22:11
Basil
Devast8or wrote:
> vmx wrote:
> Nej, for det er W2KPro ;)
> Skal jeg installere det, og hvor finder jeg det henne?
>> Nope, funkede desværre ikke.

> Devast8or


Prøv Win Update
Kai
 #6  
05.10.2004, 22:13
Devast8or
vmx wrote:
> Har du installeret Java Virtual Machine på din XP styrede
> PC-potte ? ( ;-) )


Nej, for det er W2KPro ;)

Skal jeg installere det, og hvor finder jeg det henne?

> Explorer: Under menupunktet internet-indstillinger, sikkerhed,
> Websteder du har tillid til, tilføj følgende:
> *.danskenetbank.dk
> *.danskebank.dk


Nope, funkede desværre ikke.

Devast8or
 #7  
05.10.2004, 22:22
Thunderbird [7100]
On Tue, 5 Oct 2004 20:47:13 +0200, "Devast8or" <invalid>
wrote:

>Hej med jer,
>er der andre der har problemer med Danske Netbank i øjeblikket? Når jeg vil
>ind på den får jeg bare en (næsten) tom side, og nede i bunden skriver den
>"Line760: Expected '}'
>URL:https://netbank.danskebank.dk/html/index.html?site=DBNB".
>Det skal siges at det er første gang jeg er inde på den siden jeg har
>geninstalleret - det kan at problemet ligger i at jeg har glemt at gøre
>noget. Men hvad, mon?


Sikkerhedsnøgle??. For jeg har da lige haft logget ind uden nogle
problemer.
 #8  
05.10.2004, 22:31
vmx
"Devast8or" <invalid> skrev i en meddelelse
news:11v1
> > Har du installeret Java Virtual Machine på din XP styrede
> > PC-potte ? ( ;-) )

> Nej, for det er W2KPro ;)
> Skal jeg installere det, og hvor finder jeg det henne?


næh, i win2k er der java med fra starten.
( det var først fra&med Winxp at ms blev en smule
"uenige" med Sun om ophavsretten til java ;-) )

hmm.. som skrevet andesteds, hvad med din
sikkerhedsnøgle ?

R ;-)
 #9  
05.10.2004, 22:37
vmx
"Devast8or" <invalid> skrev i en meddelelse
news:3201
> Thunderbird [7100] wrote:
> > On Tue, 5 Oct 2004 20:47:13 +0200, "Devast8or"
> > <invalid> wrote:


Sidste forsøg på hjælp:
Du skulle vel aldrig bruge det
[SON] fantastiske velfungerende
og helt problemfrie luxusprodukt [SOFF]
Norton Antivirus ?

Ja? - > Fjern det!

R :-)
 #10  
05.10.2004, 22:40
Devast8or
Thunderbird [7100] wrote:
> On Tue, 5 Oct 2004 20:47:13 +0200, "Devast8or"
> <invalid> wrote:
>> Sikkerhedsnøgle??. For jeg har da lige haft logget ind uden nogle

> problemer.


Den er der også. Den er bare kopieret direkte fra en anden disk, men det har
jeg da vist gjort før så vidt jeg husker.

Devast8or
 #11  
05.10.2004, 22:51
Devast8or
vmx wrote:
> "Devast8or" <invalid> skrev i en meddelelse
> news:3201
> Sidste forsøg på hjælp:
> Du skulle vel aldrig bruge det
> [SON] fantastiske velfungerende
> og helt problemfrie luxusprodukt [SOFF]
> Norton Antivirus ?
> Ja? - > Fjern det!
> R :-)


Nej, det droppede jeg da jeg opdagede at det ikke virkede :)

(men det voldte mig iøvrigt ingen problemer da jeg brugte det - men det var
så også under WSE98)

Devast8or
 #12  
06.10.2004, 21:32
Devast8or
Devast8or wrote:

(sir Snip-A-Lot was here)

Så kom det til at køre. Jeg fandt deres anbefalede indstillinger på
hjemmesiden da jeg ledte efter en mail-adresse, og da jeg havde kørt den
igennem virkede det. Tak for svarene allesammen.

Devast8or
Lignende emner