ezz > edb.internet.* > edb.internet.software.mail+news

 #1  
09.01.2012, 20:17
Henrik Eriksen
Hej.

Jeg har netop lavet en ny-installation af min PC.
Til emails bruger jeg Windows Live Mail, og det fungerede fint før.
Men dennegang sker der noget mystisk når den henter mails automatisk. Jeg
har syv konti som den skal hente fra, men den popper op med beskeden "Der
opstod fejl under behandlingen af de ønskede opgaver. Du finder flere
oplysninger på listen over fejl".
Denne liste over fejl er helt tom!
Kigger jeg på "Opgaver" kan jeg se mine syv mailkonti; allesammen med
teksten: "Kontrollerer om der er nye meddelelser på xxx"
Ud for hver konto står der: "Fuldført" undtagen den første der skulle
checkes.

Jeg tænkte at der måske var et eller andet problem med første konto, så den
fjernede jeg helt fra programmet. Men nu er det så bare den næste email (den
der nu er øverst) som ikke kan checkes. Det var der ikke problemer med før!

Hvis jeg manuelt går op og trykker på "Send/modtag" og "Alle e-mail-konti",
så tager den allesammen uden problemer.

Hvad kan der være galt?
 #2  
13.01.2012, 11:41
Ildhund
Henrik Eriksen skrev...

> Men dennegang sker der noget mystisk når den henter mails automatisk. Jeg har syv konti som den skal hente fra, men den popper op med beskeden "Der opstod fejl under behandlingen af de ønskede opgaver. Du finder flere oplysninger på listen over fejl".
> Denne liste over fejl er helt tom!
> Kigger jeg på "Opgaver" kan jeg se mine syv mailkonti; Ud for hver konto står der: "Fuldført" undtagen den første der skulle checkes.


Dette er lærebogsbeskrivelse på en kendt fejl i programmet WLMail 2011. Det opstår kun hvis man har valgt /Medtag denne konto.../ på egenskabsbladet for en /nyhedskonto/. Højreklik på navnet på hver konto i mapperuden i nyhedsvinduet, vælg /Egenskaber/ og fjern fluebenet i bunden af siden. Genstart WLMail og kontrollér om fejlen ikke er rettet.
 #3  
19.01.2012, 19:45
Henrik Eriksen
>"Ildhund" skrev i meddelelsen news:f1c1
>Henrik Eriksen skrev...
>>Dette er lærebogsbeskrivelse på en kendt fejl i programmet WLMail 2011. Det

>opstår kun hvis man har valgt /Medtag denne konto.../ på egenskabsbladet
>for >en /nyhedskonto/. Højreklik på navnet på hver konto i mapperuden i
>nyhedsvinduet, vælg /Egenskaber/ og fjern fluebenet i bunden af siden.
>Genstart WLMail og >kontrollér om fejlen ikke er rettet.


Mange tak. Det løste problemet.

Nu mangler jeg bare at få skidtet til at indsætte "> " foran det jeg
citerer, så jeg ikke behøver gøre det manuelt. Søgning på nettet fortæller
mig desværre, at det ikke lader sig gøre(?)
 #4  
19.01.2012, 20:15
Martin Ploug
Den 19-01-2012 18:45, Henrik Eriksen skrev:
> Mange tak. Det løste problemet.
> Nu mangler jeg bare at få skidtet til at indsætte "> " foran det jeg citerer, så jeg ikke behøver gøre det manuelt. Søgning på nettet fortæller mig desværre, at det ikke lader sig gøre(?)


Jeg bruger selv Thunderbird i stedet, men det er noget med, at der vist er lavet
et quote fix. Måske dette [..]
 #5  
20.01.2012, 15:09
Jan Vestergaard
Henrik Eriksen forklarede:
> Nu mangler jeg bare at få skidtet til at indsætte "> " foran det jeg
> citerer, så jeg ikke behøver gøre det manuelt. Søgning på nettet
> fortæller mig desværre, at det ikke lader sig gøre(?)


Det er en kendt fejl i version 11 - hvis du skifter tilbage til version
10 er fejlen der ikke.

MS har ikke planer om at rette den i version 11.

Der findes vistnok et quotefix til programmet der retter den - jeg
bruger ikke selv programmet, men har set det omtalt her i grupperne.

Jan
Lignende emner